Kontraktarbejde

Står du og mangler en hjemmeside til din virksomhed, eller måske en web-, eller desktop applikation, så kan Base måske hjælpe dig.

Base Software er ganske erfaren i både web og desktop udvikling, og sammen kan den rette løsning være indenfor rækkevidde.

Kontakt Base Software allerede i dag, og få dine visioner ført ud i livet.

Website

Hos Base kan du få udviklet et website til din virksomhed, om det er en af de helt små virksomheder eller om I efterhånden er blevet en god mængde mennesker til julefrokosten.

Generelt anbefaler Base at en hjemmeside leveres i et CMS (Content Management System), f.eks. WordPress. Dette tillader at I som virksomhed selv kan vedligeholde eller opdatere tekster, billeder o.lign. for at holde udgifterne nede. Der kan ligeledes aftales at den del håndteres af Base, ligesom Base også kan stå for hosting af siden.

Kontakt Base allerede i dag, så kan vi sammen få lagt en plan der passer til Jeres behov.

Web Applikation

Ønsker du et system til at holde styr på centrale dele af din virksomhed, og kan du ikke finde et system online der passer til enten dit budget eller dine behov. Så kontakt Base, og sammen kan vi med garanti finde ud af hvordan vi bedst løser Jeres problem, forhåbentlig til en pris som begge parter finder rimelig.

Tag et kig på Portefølje siden, hvor der allerede nu er lagt flere web applikationer ind, som Base selv står bag, lige fra idé til leverancen og drift.

Sikker Kode

Som noget mindre almindeligt, tilbyder Base at gennemgå din kode for at finde eventuelle sikkerhedsbrister.

Base Software har efterhånden en del års erfaring i at levere sikker kode, og den erfaring kan du få gavn af, uden at skulle have omskrevet hele din applikation af Base.

Få tjekket om din applikation er sikker i forhold til ting såsom SQL Injections, Cross Site Scripting og andet.

Desktop Applikation

Læste du sektionen Web Applikation ovenfor, men ønsker ikke at din løsning skal lægges ud på internettet (selvom det er bag en sikker login), så er en Desktop applikation måske nærmere det i leder efter.

Base Software kan, sammen med Jer, finde en løsning på Jeres behov, og levere et produkt der formodentligt lever op til Jeres forventninger og afhjælper alle Jeres behov.

Hvad koster en hjemmeside?

Det er et spørgsmål der generelt er rigtig svært at svare på, fordi en hjemmeside kan være alt fra en lille og hurtig opgave, til en stor og langvarig opgave.

Skal du have lavet en simpel side til din virksomhed i f.eks. WordPress kan det gøres… læs mere